Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-01-2021
NIEUWE INRUILERS BINNEN GEKOMEN BIJ HOREON MOTOREN!!!

LOCKDOWN EN TOCH EEN MOTOR KOPEN? DAT KAN!!!
Showroom:

De showroom is helaas gesloten. Met motorfietsen nieuw of gebruikt komen wij indien je dit wenst naar je toe uiteraard met handhaving van gepaste corona maatregelen (binnen een straal van 50 km.). Proefrijden is  (ook evt. thuis) op afspraak mogelijk.  Heb je vragen over een motor of wil je een offerte, aarzel dan niet om kontakt met ons op te nemen. Op tel. nr. 020 4972228 of email info@horeon.nl.

NIEUWE INRUILERS:
Wij hebben weer mooie inruil motoren binnen gekregen.  Voor meer foto's en info van deze motoren kijk op onze website www.horeon.nl. o.a.:
1x Ninja 650 KRT met performance kit.,2x Versys 1000 Grand Tourer, groen en zilver.
1x ER6F met ABS blauw,1x ER6N oranje,1x z1000 groen.


Werkplaats:
De werkplaats is open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice. Bel of mail om een afspraak in te plannen.

 

Bron: Horeon Motoren

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1997 - 1996, Het distributiecentrum in Franklin, Wisconsin opent de (rol)deuren. De opening van het Product Development Center naast de fabriek op Capitol Drive en de opening van een nieuwe productiefabriek in Kansas City laten de groei van het merk Harley-Davidson zien.
© 2000 - 2021 Motoroccasion