Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-01-2021
NIEUWE INRUILERS BINNEN GEKOMEN BIJ HOREON MOTOREN!!!

LOCKDOWN EN TOCH EEN MOTOR KOPEN? DAT KAN!!!
Showroom:

De showroom is helaas gesloten. Met motorfietsen nieuw of gebruikt komen wij indien je dit wenst naar je toe uiteraard met handhaving van gepaste corona maatregelen (binnen een straal van 50 km.). Proefrijden is  (ook evt. thuis) op afspraak mogelijk.  Heb je vragen over een motor of wil je een offerte, aarzel dan niet om kontakt met ons op te nemen. Op tel. nr. 020 4972228 of email info@horeon.nl.

NIEUWE INRUILERS:
Wij hebben weer mooie inruil motoren binnen gekregen.  Voor meer foto's en info van deze motoren kijk op onze website www.horeon.nl. o.a.:
1x Ninja 650 KRT met performance kit.,2x Versys 1000 Grand Tourer, groen en zilver.
1x ER6F met ABS blauw,1x ER6N oranje,1x z1000 groen.


Werkplaats:
De werkplaats is open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice. Bel of mail om een afspraak in te plannen.

 

Bron: Horeon Motoren

Wist u dat: In de motortaal "Mammoet" betekent: De Duitse Münch Mammut was aan het begin van de jaren zeventig het ultieme wegkanon (108 pk in 1972!). Het viercilinder motorblok met een inhoud van 1200CC was afkomstig uit een NSU-personenauto. De motorfiets is genoemd naar de Duitse motorconstructeur Friedel Münch. Omdat de naam Mammut al door een ander bedrijf bleek te zijn gebruikt, werd die later veranderd in Münch 4-1200TTS. Van deze ultrazware motorfiets is een beperkt aantal gemaakt. De Mammoet is inmiddels een collectors item.
© 2000 - 2021 Motoroccasion