Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-03-2020
NIEUWE KAWASAKI'S MET EXTRA'S

Dit advies onderstrepen wij graag, en overweegt u dit met een nieuwe KAWASAKI te doen: dan is het NU de tijd om tot aanschaf over te gaan want wij geven op alle nieuwe KAWASAKI’S TWEE JAAR EXTRA FABRIEKSGARANTIE EN OOK DE 1000 KM. EN 6000 KM. BEURT GRATIS!!!

TOT ZIENS IN DE SHOWROOM MAAR VOLG ONZE MAATREGELEN WEL OP: HOUDT MIN. 1,5 MTR. AFSTAND EN ÉÉN KLANT TEGELIJK NAAR BINNEN A.U.B.Bron: Horeon Motoren

Een stukje historie: AJS MATCHLESS in 1897 - Vier van de vijf Stevens broers (zonen van een smid) produceerden hun eerste motorfiets in 1897 met een eigen gemaakte motor. Na in 1910 de naam van hun motoren te hebben beschermd dachten ze dat het verstandig was een nieuwe naam voor hun motorfietsen voor te stellen. Na veel overleg hebben ze toenertijd besloten alleen initialen te gebruiken van de broer Jack die twee chrisstelijke namen had. Het nieuwe merk werd geboren genaamd A.J.S. De broers werden overgenomen door Colliers in 1931, die een groot assortiment aan machines produceerden. In 1930 had het bedrijf al 117 wereld records op haar naam staan maar had wel financiŽle problemen. Voor Colliers zakelijk gezien dus een goede partij. Na 1931 waren de enige echte motoren van AJS de Racing 7Rís, Porcupines en de AJS Four. De handelsnaam van Colliers & Zonen was Matchless, die van oorsprong fietsen produceerden in het eind van de 19de eeuw. De eerste motorfiets is geproduceerd in 1912 en net als AJS en andere fabrikanten werd een groot assortiment aan motorfietsen aangeboden aan het grote publiek.
© 2000 - 2020 Motoroccasion