Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
04-05-2020
Premium Motors nu ook Honda dealer



We kennen Premium Motors als een allround motoronderneming. Al jaren kun je er slagen voor kleding, onderdelen en kwalitatieve occasions. Premium Motors heeft ook alle nieuwe Kawasaki-modellen voor je staan en is hét Bagster Seat Center van Nederland. En wil je nog beter sturen op je motor? Op naar Premium Motors voor het Hyperpro Service Center. Dat pakket wordt uitgebreid met nog meer moois. Premium Motors is per direct officieel Honda-dealer!

Deze week staan de eerste nieuwe Honda’s al in de ruime showroom aan de Steenbokstraat 27 te Apeldoorn. Op korte termijn zullen ook verschillende Honda demomotoren klaar staan, waaronder een aantal in een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering. 

De deuren zijn gewoon geopend en uiteraard staan ze, met de nodige zorg voor alle bezoekers, nog altijd met hetzelfde enthousiasme voor je klaar. Ga naar www.premiummotors.nl voor alle informatie.

Je droomHONDA nog niet gevonden? De beste koop doe je via Motoroccasion.nl.

 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: BMW in 1977 - In 1977 werd de serie uitgebreid met 800cc-modellen en in 1978 werden voor jongere rijders ook twee "lichte" fietsjes toegevoegd: de R 45 en R 65. Wanneer de /7-serie eindigde is moeilijk aan te geven. Van lieverlee verdween de aanduiding /7, en na de komst van de K 100-serie eind 1983 werd de productie snel afgebouwd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion