Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
04-05-2020
Premium Motors nu ook Honda dealerWe kennen Premium Motors als een allround motoronderneming. Al jaren kun je er slagen voor kleding, onderdelen en kwalitatieve occasions. Premium Motors heeft ook alle nieuwe Kawasaki-modellen voor je staan en is hét Bagster Seat Center van Nederland. En wil je nog beter sturen op je motor? Op naar Premium Motors voor het Hyperpro Service Center. Dat pakket wordt uitgebreid met nog meer moois. Premium Motors is per direct officieel Honda-dealer!

Deze week staan de eerste nieuwe Honda’s al in de ruime showroom aan de Steenbokstraat 27 te Apeldoorn. Op korte termijn zullen ook verschillende Honda demomotoren klaar staan, waaronder een aantal in een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering. 

De deuren zijn gewoon geopend en uiteraard staan ze, met de nodige zorg voor alle bezoekers, nog altijd met hetzelfde enthousiasme voor je klaar. Ga naar www.premiummotors.nl voor alle informatie.

Je droomHONDA nog niet gevonden? De beste koop doe je via Motoroccasion.nl.

 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Poker run" betekent: Combinatie van het bekende kaartspel en een estafetterit voor motorrijders. Bij het passeren van controleposten krijgen de deelnemers een speelkaart uitgereikt. Zo worden de kaarten gedeeld. Op het moment dat de rit is voltooid worden de kaarten op tafel gelegd. Pas dan blijkt wie de winnende hand heeft.
© 2000 - 2020 Motoroccasion