Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
04-05-2020
Premium Motors nu ook Honda dealerWe kennen Premium Motors als een allround motoronderneming. Al jaren kun je er slagen voor kleding, onderdelen en kwalitatieve occasions. Premium Motors heeft ook alle nieuwe Kawasaki-modellen voor je staan en is hét Bagster Seat Center van Nederland. En wil je nog beter sturen op je motor? Op naar Premium Motors voor het Hyperpro Service Center. Dat pakket wordt uitgebreid met nog meer moois. Premium Motors is per direct officieel Honda-dealer!

Deze week staan de eerste nieuwe Honda’s al in de ruime showroom aan de Steenbokstraat 27 te Apeldoorn. Op korte termijn zullen ook verschillende Honda demomotoren klaar staan, waaronder een aantal in een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering. 

De deuren zijn gewoon geopend en uiteraard staan ze, met de nodige zorg voor alle bezoekers, nog altijd met hetzelfde enthousiasme voor je klaar. Ga naar www.premiummotors.nl voor alle informatie.

Je droomHONDA nog niet gevonden? De beste koop doe je via Motoroccasion.nl.

 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1921 - De eerste motorfietsen waren voorzien van de initialen G.P. (Guzzi-Parodi), maar om verwarring met de initialen van Giorgio Parodi te vermijden werden de navolgende modellen Moto Guzzi genoemd. De adelaar in het embleem werd toegevoegd als hulde aan Giovanni Ravelli die tijdens een luchtongeval kwam te overlijden. Om het nieuwe merk in de markt te zetten en de verkoop te bevorderen beslist Carlo Guzzi om de racerij in te gaan.
© 2000 - 2021 Motoroccasion