Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
25-04-2023
Verkoopadviseur KTM gevraagd.

Verkoopadviseur

HANNAMAX Motorsport is een jonge en dynamische motorzaak, sterk groeiend en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Officieel dealer van KTM, HUSQVARNA en GASGAS (in alle segmenten) en alle populaire merken kleding, accessoires, banden en smeermiddelen. Wil jij werken in ons team?
Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke verkoper om ons team te versterken. In deze afwisselende functie ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten in de showroom en aan de telefoon. Je adviseert de klanten over de motorfietsen en zorgt voor de volledige afwikkeling gedurende het aankoopproces. Taken welke hierbij horen zijn het opstellen van koopovereenkomsten, RDW aangelegenheden, financieringen en betalingen. Maar ook het op orde houden van de winkel en de voorraadbeheer.
Je adviseert klanten in de winkel of telefonisch. Je bent representatief, servicegericht en klantvriendelijk. Je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om in een team te werken en resultaat te boeken.
Jij bent het visitekaartje en de adviseur van ons bedrijf! Jouw doel is om de klant een glimlach en een goed gevoel te geven.
Wij zoeken iemand:
Met een sterke affiniteit met motorrijden
Die enthousiast, klantvriendelijk en commercieel is en een echte hands-on mentaliteit heeft
Met de bereidheid om ook op zaterdagen te werken
Die communicatief sterk is en graag komt met eigen initiatieven
Die in staat is om snel te schakelen tussen werkzaamheden
Die een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft
Wij bieden:
Een fulltime functie in een modern dynamisch bedrijf. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris conform opleiding en ervaring. Daarnaast kom je in een gezellig jong team terecht met leuke collega’s.
Heb je interesse om aan de slag te gaan bij ’n enthousiaste dealer en herken jij je in bovengenoemde profielen? Reageer dan direct! Solliciteren kan eenvoudig via de mail info@hannamax.nl en vergeet je CV niet mee te sturen.
 

Bron: Hannamax Motorsport

Wist u dat: In de motortaal "Koude bougie" betekent: Een bougie behoort een juiste werktemperatuur te hebben, over het algemeen tussen de 400 en 800 graden Cel­sius. De werktemperatuur is afhankelijk van het soort motor­fiets en van het gebruik, bijvoorbeeld lang en hard rijden of rustig rijden. Een hoge belasting van het motorblok brengt al­tijd een hogere temperatuur met zich mee. Onder alle om­standigheden moet een bougie de zogenaamde zelfreinigings-temperatuur kunnen bereiken, waarbij de aanslag van half ver­brande olie of benzine geheel verbrandt. Dit is te zien aan de kleur van de elektroden die niet zwart maar lichtbruin tot grijs moeten zijn. Met letters o f cijfers op het porseleintje (isolator) van de bougie, of op het metalen deel daarvan, is de warmte­ graad aangegeven. Deze waarde heeft betrekking op de mate van warmteafvoer van de bougie. Is de warmteafvoer groter dan de opname, dan wordt gesproken van een koude bougie. Is de warmteafvoer lager dan de opname, dan is sprake van een warme bougie. De warmteafvoer vindt voor het grootste deel plaats langs de schroefdraad, de afdichtring en de metalen onderkant van de bougie.
© 2000 - 2023 Motoroccasion