Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
01-12-2023
Winterdeals 2023 - 2024Het winterse weer heeft Zwaagdijk bereikt en dat betekend dat NIWA zich gereed gaat maken voor de winterdeals!
Kijk op onze website of kom kijken bij onze occasions op de tweede verdieping!

Heel veel nieuwe motoren en occasions zijn tijdelijk zeer scherp geprijsd omdat wij ruimte maken in onze showroom voor de nieuwe 2024 modellen! Profiteer nu van hoge kortingen waarbij sommige occasions tegen kostprijs worden verkocht. Soms met wel €1500,- korting!

Bekijk welke motoren meedoen aan deze actie:
https://www.niwa.nl/motoren/motoren-gebruikt

Nu kopen en ophalen in het voorjaar behoort tot de mogelijkheden!
Thuisbezorgen in de winterperiode is, afhankelijk van de afstand, mogelijk voor maximaal €150,-.

Reserveren ivm slecht weer? Tegen een aanbetaling van €250,- houden wij de motor maximaal 2 weken vast.

Bron: NIWA Motoren

Een stukje historie: TRIUMPH in 2012 - Na een uiterst succesvol jaar met recordverkopen in 2011, zal Triumph Motorcycles haar 110e verjaardag in 2012 in stijl vieren met de sterkste line-up ooit, versterkt door drie nieuwe modellen die officieel op 8 november 2011zullen worden onthuld tijdens de EICMA motorbeurs in Milaan. Gloednieuw in 2012 is de Tiger Explorer, het onbetwiste vlaggenschip voor het Triumph Adventure assortiment. Na het succes van de opgewaardeerde versies van de Street Triple en de Daytona 675, komt er nu ook een premium versie van de iconische Speed ​​Triple; de Speed ​​Triple R. Triumph heeft de krachten gebundeld met de beheerders van het nalatenschap van Hollywood-icoon Steve McQueen. Direct gevolg hiervan is een ​​limited edition motorfiets, die eer betoont aan de voorliefde van de legendarische acteur voor de producten van het Britse merk. Er zullen wereldwijd maar 1100 exemplaren van deze, op de klassieke Bonneville T100 gebaseerde, Steve McQueen Edition worden verkocht.
© 2000 - 2024 Motoroccasion