Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-04-2018
7 keer V7: Moto Guzzi V7 III Limited



Vind Motoroccasion.nl leuk 


Aanvullend op de drie nieuwe, recent gelanceerde uitvoeringen voor de V7 – de Carbon, Milano en Rough – verrast Moto Guzzi V7-liefhebbers met de introductie van nog een nieuwe, exclusieve uitvoering: de V7 III Limited, een speciale limited edition die is gewijd aan het Moto Guzzi Open House 2018. Daarmee bestaat het V7 customprogramma nu uit zeven versies.
 
Ten opzichte van de Stone, Special, Rough, Milano, Carbon en Racer onderscheidt de V7 III Limited zich nadrukkelijk door tal van exclusieve features. Voorbeelden zijn de carbon spatborden en zijpanelen, een verchroomde brandstoftank met zwarte tankriem en zilver gepolijst Moto Guzzi-embleem, een verchroomde einddemper, veren en dempers, spiegels en handgrepen en een zwart zadel. Een enkele teller, een Moto Guzzi-logo op het voorspatbord en een Open House-embleem ronden het geheel af.
 
Zoals de naam al doet vermoeden is de totale productie van de Moto Guzzi V7 III Limited beperkt tot slechts 300 genummerde exemparen. Vanaf juni staat hij bij de officiële Guzzi-dealers, waar hij nu al te bestellen is voor € 11.645,- inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten.

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: SUZUKI in 1997 - In dit jaar zal de titel -motor van het jaar- in het Suzuki kamp blijven maar deze keer dankzij de TL 1000 S.
© 2000 - 2024 Motoroccasion