Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-06-2018
De 15e prijswinnaar uit 26 zoekt een zijspan

Vind Motoroccasion.nl leuk 


Vera uit Goes is helemaal in haar nopjes. Zij heeft €1000,- gewonnen met de Motoroccasion actie. Het geld dat ze heeft gewonnen wil ze gebruiken om een zijspan te kopen. Ze is zelf ook grootgebracht in de zijspan en wil samen met hun kind in de zijspan op pad. Jong geleerd...
Ze is nog wel op zoek naar een betaalbare zijspan. Daar heeft ze tot 1 december 2019 de tijd voor maar van haar hoeft het niet zo lang te duren Ze houd natuurlijk motoroccasion.nl in de gaten maar ziet de motoren met zijspan snel aan haar neus voorbijgaan. Desalniettemin is ze hééél erg blij met de prijs en komt haar droomzijspan snel dichterbij! Namens het gehele Motoroccasion team van harte gefeliciteerd!


Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: VICTORY in 1998 - Victory Motorcycles is opgericht in 1998 door een kleine groep van bevlogen ingenieurs, ontwerpers en monteurs uit Medina, Minnesota. De volledige productie van de eerste motorfiets, de V92C, begon in Spirit Lake, Iowa in de late zomer van 1998. Victory motoren hebben vijftraps transmissie, enkele bovenliggende nokkenassen, hydraulische lifters, en brandstof injectie. Deze is te zien op de Intermot in München en trekt veel bewonderaars, gadegeslagen door Motoroccasion medewerkers die kort erbij in de buurt een stand bemensen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion