Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-06-2018
De 15e prijswinnaar uit 26 zoekt een zijspan

Vind Motoroccasion.nl leuk 


Vera uit Goes is helemaal in haar nopjes. Zij heeft €1000,- gewonnen met de Motoroccasion actie. Het geld dat ze heeft gewonnen wil ze gebruiken om een zijspan te kopen. Ze is zelf ook grootgebracht in de zijspan en wil samen met hun kind in de zijspan op pad. Jong geleerd...
Ze is nog wel op zoek naar een betaalbare zijspan. Daar heeft ze tot 1 december 2019 de tijd voor maar van haar hoeft het niet zo lang te duren Ze houd natuurlijk motoroccasion.nl in de gaten maar ziet de motoren met zijspan snel aan haar neus voorbijgaan. Desalniettemin is ze hééél erg blij met de prijs en komt haar droomzijspan snel dichterbij! Namens het gehele Motoroccasion team van harte gefeliciteerd!


Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1984 - Het geboortejaar van de Evolution motor, een 1340 cc VTwin. Deze motor is stiller, sterker en minder gevoelig voor olielekken dan de shovelhead. Ook is het de start van de reeks Softail-modellen, met het uiterlijk van een hardtail (zonder achtervering maar met vering in de achterbrug met schokdempers in het frame.
© 2000 - 2019 Motoroccasion