Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-06-2018
De 15e prijswinnaar uit 26 zoekt een zijspan

Vind Motoroccasion.nl leuk 


Vera uit Goes is helemaal in haar nopjes. Zij heeft €1000,- gewonnen met de Motoroccasion actie. Het geld dat ze heeft gewonnen wil ze gebruiken om een zijspan te kopen. Ze is zelf ook grootgebracht in de zijspan en wil samen met hun kind in de zijspan op pad. Jong geleerd...
Ze is nog wel op zoek naar een betaalbare zijspan. Daar heeft ze tot 1 december 2019 de tijd voor maar van haar hoeft het niet zo lang te duren Ze houd natuurlijk motoroccasion.nl in de gaten maar ziet de motoren met zijspan snel aan haar neus voorbijgaan. Desalniettemin is ze hééél erg blij met de prijs en komt haar droomzijspan snel dichterbij! Namens het gehele Motoroccasion team van harte gefeliciteerd!


Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1928 - In 1928 wordt Bettmann verkozen tot president van de British Cycle and Motorcycle Manufacturers and Traders Association. Het jaar daarna bereikt men de productiebovengrens van 30000 units per jaar. Het Duitse TWN wordt autonoom nadat de crash op Wall Street hier aanleiding toe geeft. TWN produceert nog verder tot 1957 en vervaardigt ook typemachines met het Triumph logo. In 1936 komt het moederbedrijf in de financiŽle problemen en grootste geldschieter Lloyd Bank maakt hem vice-president en zet op zijn plek ene Mr. Graham. In 1932 wordt de fietsfabriek verkocht. Triumph doet deze dagen ook enorm veel in automobielen waardoor ook de motorfietstak wat prijst moest geven in aandacht.
© 2000 - 2018 Motoroccasion