Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
09-03-2018
Ducati Start of Season 2018Vind Motoroccasion.nl leuk 


  • 16 en 17 maart Open House bij de officiële Ducati Dealers

  • Ontdek de speciale aanbiedingen

  • Test de nieuwe 2018 modellen

Op 16 en 17 maart openen de Ducati Dealers de deuren voor de officiële start van het nieuwe motorseizoen. De Monster, Diavel/XDiavel, Multistrada, SuperSport, Hypermotard en Panigale kunnen worden getest, evenals de Ducati Scrambler 800 cc Desert Sled in nieuwe kleuren.

De gloednieuwe Scrambler 1100 zal vanaf eind maart / begin april bij het Ducati netwerk te zien zijn. Deze motor zal de Scrambler range aanvullen met een meer volwassen uitvoering. Ducati is in 2018 toegankelijker dan ooit, vooral voor jongeren met een A2 rijbewijs heeft Ducati een uitgebreid assortiment van de SuperSport en nog steeds iconische Monster 797 en 821, evenals de zeer kenmerkende Scrambler familie, inclusief de Scrambler 1100! Voor elk model zijn vele accessoires beschikbaar om uw motor aan te passen. Tevens heeft Ducati een uitgebreide motorkledingcollectie van een zeer hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan. 
Bent u verleid door het Ducati ontwerp, verfijndheid en prestaties!

Ducati Services en de fabrieksgaranties zullen u ervan overtuigen dat de onderhoudsintervallen van Ducati langer en langer worden dankzij de betrouwbaarheid van Ducati. Tijdens de Start of Season biedt Ducati speciale aanbiedingen aan die dromen waarmaken om elke dag een Ducati te rijden. Meer informatie? www.ducati.nl.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Tandemmotorfiets" betekent: Lichte motorfiets waarop twee personen achter elkaar, op aparte zadels, plaats kunnen nemen. Degene die voorop zit bestuurt de motorfiets. Degene die achterop zit heeft ook een stuur in handen, maar slechts om houvast te hebben. Opvallend is dat deze motorfietsen uit het verleden beschikten over een dubbel stel trappers waarmee door de berijders kon worden bijgetrapt. Als gangmaakmotorfietsen werden ze gebruikt in baanwedstrijden voor wielrenners. Tandemmotorfietsen worden niet meer gemaakt.
© 2000 - 2018 Motoroccasion