Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-06-2018
Ga op offroad avontuur in Zuid-Afrika met HondaVind Motoroccasion.nl leuk 


Offroad liefhebbers met een Honda Africa Twin of een andere geschikt Honda model kunnen zich nu inschrijven op de Honda Adventure Roadstrip in Zuid-Afrika die gehouden wordt in maart 2019. De reis is voor gemiddelde- en gevorderde rijders. Je rij-ervaring wordt vooraf getoetst zodat men zeker is van de evaring van de deelnemers. De Honda Adventure Roads-ervaring combineert het prachtige Zuid-Afrikaanse landschap met mooie accommodaties, top campings onder de sterren en premium hotels. Het evenement in 2019 beslaat 3.736 kilometer in 12 etappes die door enkele van de meest adembenemende landschappen van Zuid-Afrika gaan.
De route loopt van de gevierde Sani-pas, via Lesotho, de adembenemende landschappen van de woestijnregio Karoo, de Swartbergpas en eindigt bij de Kaap de Goede Hoop. Het is een mix van wegen en paden die in moeilijkheidsgraad variëren van gemiddeld tot echt zwaar. De kans is dus groot dat je rijvaardigheden behoorlijk op de proef worden gesteld. De reis staat onder leiding van ervaren marshalls die de groep gedurende de reis ondersteunen.
Voor het comfort en de veiligheid moet je ook in staat zijn om het Engels, de officiële taal van de Honda Adventure Roads, te verstaan ​​en te gebruiken. Logistiek is het je ook gemakkelijk gemaakt. Je kunt je motor afgeven bij je lokale Honda-dealer. Deze wordt dan voor je naar het evenement gebracht. Een motor huren kan ook. Neem daarvoor contact op met het Honda Adventure Roads-team. Alle informatie is te vinden op hondaadventureroads.com


Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Silly games" betekent: Spelletjes die op motortreffens worden gehouden, zoals cilinderwerpen, met de motorfiets over een wip rijden, met het voorwiel van de motorfiets een biervat over een afstand vooruit duwen, ringsteken, rijdend op de motorfiets een worst uit de lucht happen, wet-T-shirt-contest'(alleen voor vrouwelijke deelnemers), elkaar in een boog eieren toewerpen die zonder te breken moeten worden gevangen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion