Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-01-2018
Hagon Shocks met Nitro's ook in geheel zwartVind Motoroccasion.nl leuk 


Hagon Shocks levert voor vrijwel elke motor met stereo achtervering een geschikte schokdemper. Daarnaast biedt het programma keuze uit liefst 500 monoshocks en progressieve voorvorkveren en de juiste olie. Toch houdt de voortdurende innovatie van bestaande producten niet op, terwijl het assortiment gestaag wordt uitgebreid met nieuwe modellen soms voor heel bijzondere motoren.
De prachtige roestvast stalen “Nitro shocks” zijn speciaal ontwikkeld voor de Harley Davidsons, zware toer- en sportmotoren, customs en streetfighters. De schokbreker is net als de veer geheel uit RVS vervaardigd, terwijl de wartels en het bevestigingsoog gemaakt zijn AQ aluminium, naar keuze geanodiseerd in goud, zilver, zwart of blauw, waardoor de Nitro’s in alle gevallen mooi bij de kleur van de motor zullen passen.


Op veler verzoek is er nu ook een geheel zwarte Nitro, de Black/Black, die wordt geleverd met een zwarte veren. Het is een prachtige robuuste schokbreker met een 18 mm demperstang waarvan de voorspanning traploos instelbaar is en de demping op zeer eenvoudige wijze op 10 standen instelbaar is.
De schokbrekers zijn verkrijgbaar in elke gewenste lengte vanaf 290 t/m 370 mm voor nagenoeg alle modellen. Net als alle andere modellen van Hagon zijn de Nitro’s uitgerust met een uniek progressief werkend dempingsysteem dat efficiënt reageert op de ingaande slag van de demperstang waardoor er  geen vreemde reacties optreden bij onverwachte obstakels of hindernissen als verkeersdrempels. Uitgebreide informatie vindt je op hagon-shocks.nl

Zoek je droommotor met #HAGON SHOCKS op Motoroccasion.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Trike" betekent: Driewieler, met één voorwiel en twee achterwielen, voor­zien van de voorvork van een motorfiets en het motorblok van een motorfiets o f auto. Samentreksel van tri(drie) en bike(mo­torfiets). In de jaren zeventig ontstond in de Verenigde Staten een rage om trikes te bouwen. Extravagante creaties, waarvoor vaak een Harley-Davidson motorfiets als basis werd genomen. Trikes zijn al een veel ouder verschijnsel. Vanaf de jaren dertig 144 maakten zowel Harley-Davidson (de Servicar) als Indian trikes die als efficiënte werkpaarden waren bedoeld voor politie en winkeliers. Achter de berijder was een ruime bak met een klep geplaatst. Indian prees in de jaren dertig zijn trike aan met de slogan: ‘It eliminates the expense of an automobile.’ Rond 1940 ging het Amerikaanse bedrijf Goulding een stap verder door het chassis van een bestelwagen aan de achterzijde van een Har­ley-Davidson of Indian motorfiets te bevestigen. Deze kruising tussen een motorfiets en een vrachtauto noemde het bedrijf de Gouldcar. De Servicar werd tot het einde van de jaren zeventig door de Amerikaanse politie voor verkeerstaken ingezet
© 2000 - 2018 Motoroccasion