Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-01-2018
Hagon Shocks met Nitro's ook in geheel zwartVind Motoroccasion.nl leuk 


Hagon Shocks levert voor vrijwel elke motor met stereo achtervering een geschikte schokdemper. Daarnaast biedt het programma keuze uit liefst 500 monoshocks en progressieve voorvorkveren en de juiste olie. Toch houdt de voortdurende innovatie van bestaande producten niet op, terwijl het assortiment gestaag wordt uitgebreid met nieuwe modellen soms voor heel bijzondere motoren.
De prachtige roestvast stalen “Nitro shocks” zijn speciaal ontwikkeld voor de Harley Davidsons, zware toer- en sportmotoren, customs en streetfighters. De schokbreker is net als de veer geheel uit RVS vervaardigd, terwijl de wartels en het bevestigingsoog gemaakt zijn AQ aluminium, naar keuze geanodiseerd in goud, zilver, zwart of blauw, waardoor de Nitro’s in alle gevallen mooi bij de kleur van de motor zullen passen.


Op veler verzoek is er nu ook een geheel zwarte Nitro, de Black/Black, die wordt geleverd met een zwarte veren. Het is een prachtige robuuste schokbreker met een 18 mm demperstang waarvan de voorspanning traploos instelbaar is en de demping op zeer eenvoudige wijze op 10 standen instelbaar is.
De schokbrekers zijn verkrijgbaar in elke gewenste lengte vanaf 290 t/m 370 mm voor nagenoeg alle modellen. Net als alle andere modellen van Hagon zijn de Nitro’s uitgerust met een uniek progressief werkend dempingsysteem dat efficiënt reageert op de ingaande slag van de demperstang waardoor er  geen vreemde reacties optreden bij onverwachte obstakels of hindernissen als verkeersdrempels. Uitgebreide informatie vindt je op hagon-shocks.nl

Zoek je droommotor met #HAGON SHOCKS op Motoroccasion.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "H.O.G." betekent: Harley Owners Group. De grootste motorclub ter wereld. In 1983 door Harley-Davidson zelf in het leven geroepen om de nieuwe generatie Harley-rijders aan het merk te binden. In 1993 ging de H.O.G. ook in Nederland van start.
© 2000 - 2019 Motoroccasion