Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
30-01-2018
Sportieve jas voor retro motoren; de XSR Sport EditionsVind Motoroccasion.nl leuk 


Yamaha heeft voor de Nederlandse markt twee modellen in een sportieve jas gestoken en die jas zit als gegoten. De XSR700 en XSR900 hebben beiden een Sport Edition met fraai uitziende accessoires. Beide modellen zijn per direct leverbaar.

De XSR modellen zijn geïnspireerd op het oude XS verleden waarbij de Flat Track historie centraal staat. Vorig jaar nog werd de Yamaha XSR900 in 2017 verkozen tot "Best of the Best" in de wereldvermaarde Red Dot Award in de categorie Product Design.

Voor de Sport Edition krijgt de XSR700 bovendien nog een Akrapovic uitlaatsysteem, een fly screen, verstelbare rem- en koppelingshendels, LED knipperlichten voor en achter, een LED achterlicht en een mooi single seater zadel. Daar bovenop kan men nog kiezen voor een Öhlins veersysteem voor en achter; in dit geval twee Öhlins FSK 100 voorvorkveren en een Öhlins STX 46 schokbreker. De XSR700 Sport Edition is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Garage Metal, Tech Black en Brilliant Red en is bovendien ook in een 35 kW uitvoering leverbaar.
De XSR700 Sport Edition is per direct leverbaar vanaf € 10.299,00, de standaard XSR700 is al leverbaar vanaf € 8.999,00.
De XSR900 Sport Edition is uitgerust met een compleet Akrapovic uitlaatsysteem, aluminium seat cover, fly screen, verstelbare rem- en koppelingshendels, LED knipperlichten rondom en speciale graphics op beide velgen.  Optioneel leverbaar is ook een Öhlins veersysteem voor en achter, bestaande uit NIX 30 voorvork cartridge plus twee 9 N/mm voorvorkveren en een STX 46 schokbreker achter. De XSR900 Sport Edition is per direct leverbaar vanaf € 13.499,00, de standaard XSR900 is al leverbaar vanaf € 11.399,00. De XSR900 Sport Edition en de XSR900 zijn leverbaar in de kleurstellingen Midnight Black, Garage Metal, Rock Slate en Racing Red.

Vind je droom YAMAHA XSR 700 op motoroccasion.nl

Vind je droom YAMAHA XSR 900 op motoroccasion.nl

#retro #motoroccasion #yamahamotornederland #motoren #XSRBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Sweptbacks" betekent: Uitlaatbochten die vanaf de cilinderkop direct schuin naar achteren terugbuigen (zijdelings langs de cilinders) om een met het oog op de prestaties zo kort mogelijke verbinding met de dempers te verkrijgen. Van to sweep back, naar achteren draaien. Sweptbacks komen niet zo gauw tegen de grond bij het plat door de bocht gaan. Op terreinmotorfietsen zorgt de sweptback-uitlaat ervoor dat de uitlaatdemper niet onder water komt te staan wanneer door een beek of rivier wordt gereden.
© 2000 - 2018 Motoroccasion